Kondomeriet no kvinnelig orgasme De fleste menn kan få orgasme dersom penisen deres blir stimulert lenge og raskt nok. Den kvinnelige orgasmen, derimot, er ikke like. Orgasme, også kalt klimaks eller utløsning, er høydepunktet av lystfølelse under seksuell aktivitet. Orgasme er en fysiologisk og psykologisk respons på seksuell. For tretti år siden mente fremdeles en del leger og forskere at den kvinnelige orgasmen ikke fantes. Så feil kan vitenskapen ta. Alle kvinner kan få orgasme, men. De fleste menn kan få orgasme dersom penisen deres blir stimulert lenge og raskt nok. Den kvinnelige orgasmen, derimot, er ikke like mekanisk. Det finnes.

Orgasmegaranti | Kondomeriet

Dette sexleketøyet gir deg heftige orgasmer uten å “røre” klitoris. I forkant la vi ut en annonse på digitalmycology.com hvor vi søkte testpersoner. Enten partneren er en kvinne eller mann, kan du bruke Womanizer på partneren din. Når menn oppnår orgasme produserer hjernen noen kjemikalier som onani er 49, rekorden ble satt av en britisk kvinne fra London i Noen kvinner har funnet orgasmenøkkelen, men ikke alle. Er du en av dem som sliter med å få orgasme, enten alene eller med partneren?

Orgasmetriksene du må kunne!

Kondomeriet no kvinnelig orgasme En fantastisk bonus med de store kulene er at de kan gi deg orgasme når de anvendes! Ergonomisk designet basert på tilbakemeldinger fra flere tusen kvinner. Hun mener det viktigste for en kvinnest ekstatiske orgasmer er å ikke forsømme etterspillet og det som følger etter den første orgasmen.

Dersom du fokuserer for mye på orgasmen vil det faktisk gi prestasjonsangst, og redusere sjansene for å oppnå orgasmen. Gjennomsnittlig alder for å oppleve sin første orgasme er 18 år, også i følge sexeksperten Dr. Spre derfor armene hennes til siden eller hold håndleddene hennes sammen over hodet når du kjærtegner brystene hennes.

Noen kvinner har funnet orgasmenøkkelen, men ikke alle. Er du en av dem som sliter med å få orgasme, enten alene eller med partneren? Dette sexleketøyet gir deg heftige orgasmer uten å “røre” klitoris. I forkant la vi ut en annonse på digitalmycology.com hvor vi søkte testpersoner.

Enten partneren er en kvinne eller mann, kan du bruke Womanizer på partneren din. Del på Google+. Kondomeriet fortsetter å gi orgasmegaranti på alle vibrerende sexleketøy! Garantien gjelder i alle våre butikker og på digitalmycology.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail