Live g punkt jenter Noen forskere omtaler G-punktet som ”gynekologiens UFO”. Flere sexologer og gynekologer mener at alle kvinner har et G-punkt, men at det  Mangler: live. Alle kvinner har et g-punkt, men mange er ikke klar over det fordi de leter etter et lite punkt i stedet for å stimulere et større område, noe som må. Det er to små punkter der, kalt k-punkter, som kjennes som to riskorn. For noen kvinner kan stimulering av g-punktet gi en sterk orgasme. A- og G-punktet sies begge å være følsomme punkter i jenters skjede. De fleste jenter får nemlig lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Klitoris er en liten  Mangler: live.

Det er to små punkter der, kalt k-punkter, som kjennes som to riskorn. For noen kvinner kan stimulering av g-punktet gi en sterk orgasme. Noen forskere omtaler G-punktet som ”gynekologiens UFO”. Flere sexologer og gynekologer mener at alle kvinner har et G-punkt, men at det  Mangler: live. Det viser en ny undersøkelse ved University of L´Aquila, melder nettstedet LiveNews. Orgasmen som tar helt av · Sannheten om g-punktet · Sex.

Her får du tipsene for både menn og kvinner. I tillegg kan du For menn som leser dette - menn har en erogen sone i anus, eller et g-punkt. A- og G-punktet sies begge å være følsomme punkter i jenters skjede.

De fleste jenter får nemlig lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Klitoris er en liten  Mangler: live. Noen forskere omtaler G-punktet som ”gynekologiens UFO”. Flere sexologer og gynekologer mener at alle kvinner har et G-punkt, men at det  Mangler: live.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail